SMART KIDS 930X122

Arges

BANCI_SCOLARE

SE ÎNCHID ȘCOLILE DIN ARGEȘ?

După cum v-am informat, ninsorile și viscolul fac probleme și în județul Argeș.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile, este posibil ca mâine, 18 ianuarie, unitățile de învățământ preuniversitar din Argeș, grădinițe, școli și licee, să fie închise? I-am adresat întrebarea prefectului Mihai Oprescu.

Prefectul precizează, în exclusivitate pentru ePitești, că a discutat subiectul cu inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosiu. Oprescu i-a cerut „generalului” ca în următoarele ore să întocmească o situație cu unitățile de învățământ care nu au curent electric, în care este frig și în privința cărora problema nu va putea fi rezolvată în timp util.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

La această oră, cea mai probabilă variantă este ca doar punctual, numai la școlile cu astfel de probleme, să nu se desfășoare cursuri mâine, 18 ianuarie.

Pentru ePitești prefectul Mihai Oprescu anunță că, în funcție de situația care îi va fi prezentată de inspectorul școlar general și de prognoza meteo, peste câteva ore, în jurul orelor 16-17, conducerea județului va decide dacă mâine se va face sau nu școală în Argeș.

UPDATE 1: În urmă cu puțin timp s-a anunțat că în București și județul Ilfov unitățile de învățământ preuniversitar vor fi mâine închise. Rămâne de văzut ce vor hotărî și autoritățile argeșene. Decizia o veți putea afla de pe ePitești.

UPDATE 2: Și școlile din județele Ialomița, Călărași și Giurgiu vor fi mâine închise, a informat Ministerul Educației.

UPDATE 3: Și unităţile de învăţământ preuniversitar din Buzău şi Tulcea vor fi închise mâine.

În Brăila vor fi suspendate orele de curs în unităţile de învăţământ din mediul rural şi din oraşele Făurei, Ianca şi Însurăţei.

În judeţul Olt orele de curs nu se vor desfăşura în şcoli din 18 localităţi.

În judeţul Dâmboviţa cursurile au fost anulate din cauza lipsei apei potabile în localităţile Pucioasa, Vulcana Pandele, Doiceşti şi Brăneşti.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90