930 x122 grota rece

cnadnr

SE ÎNCHIDE TRANSFĂGĂRĂȘANUL!

Compania Naţională de Autostrăzi și Drumuri Naţionale din România (CNADNR) informează că Transfăgărășanul va fi închis pentru sezonul rece.

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

Închiderea va avea loc luni, 2 noiembrie.

„Deși, în conformitate cu Regulamentul de funcţionare al drumului naţional DN 7C Transfăgărășan (…), circulaţia rutieră trebuie închisă pe sectorul de drum cuprins între km 104+000 (Piscu Negru) + km 130+800 (cabana Bâlea Cascadă) începând cu data de 1 noiembrie, CNADNR SA a decis amânarea închiderii circulaţiei cu o zi.”, anunță Compania Naţională de Autostrăzi și Drumuri Naţionale din România.

Citiți și: Transfăgărășanul poate fi redeschis temporar!

Transfăgărășanul va fi redeschis pe 30 iunie 2016.

Transfăgărășanul este deschis doar 4 luni pe an. În vara acestui an, însă, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a lansat o licitaţie deschisă de 3.700.000 de lei pentru realizarea unui studiu de fezabilitate care să identifice soluţii pentru ca circulaţia pe Transfăgărăşan să fie deschisă tot timpul anului. Detalii, în articolul următor: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/s-a-facut-primul-pas-transfagarasanul-ar-putea-fi-deschis-tot-anul/.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3