930 x122 grota rece

adoptie caini

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MIOVENI. SITE PENTRU ADOPȚII DE CÂINI FĂRĂ STĂPÂN!

Primăria Mioveni are în lucru un site care va fi destinat adopțiilor de câini fără stăpân. Cei care vor fi interesați vor putea vedea pe site fotografia fiecărui câine în parte și informații despre acesta.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

„Se lucrează la acest site şi în câteva luni va fi gata. Pentru fiecare câine va exista o poză. Se va ști ce vârstă are, de unde a fost ridicat şi alte amănunte, astfel încât persoana care dorește să-l adopte şi să-l ia acasă ori să-l adopte la distanţă să poată decide înainte de a ajunge la adăpost. În perioada 3-7 martie 2014 au fost capturaţi de pe străzile din Mioveni 15 câini fără stăpân şi s-a făcut o singură adopţie. Numărul total al câinilor din adăpost este de 627. Cetăţenii oraşului nu sunt interesați să adopte câini comunitari.”, explică primarul Mioveniului, Ion Georgescu, citat de facebook.com/mioveni.arges.

Maidanezii de pe străzile din Mioveni sunt strânși în adăpostul din cartierul Colibași (stația de epurare). Amintim că un alt adăpost pentru câinii fără stăpân se construiește în cartierul Racovița. Potrivit Primăriei, viitorul adăpost va avea peste 1.000 de locuri. (Foto: Facebook Mioveni Argeș)

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3