930×122 CAPRA 5

apa canal

SE OPREȘTE APA ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

Se oprește apa în centrul Piteștiului. Societatea Apă Canal anunţă că furnizarea apei potabile va fi întreruptă în noaptea de 16 spre 17 mai 2019, între orele 23 și 5, în zona Centru a Piteștiului, urmând să fie afectaţi utilizatorii domiciliați pe străzile Egalităţii, Eroilor, Prelungirea Craiovei, Maior Şonţu și Târgul din Vale.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Oprirea furnizării apei este necesară pentru remedierea unei avarii apărute la reţeaua de alimentare cu apă DN 500 mm de pe strada Egalităţii.

În cazul în care condiţiile meteorologice nu vor permite executarea lucrărilor în intervalul de timp menţionat, acestea vor fi făcute imediat ce vremea va fi favorabilă.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

„Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii”, transmite furnizorul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3