930×122 CAPRA 5

apa canal

SE OPREȘTE APA! VEZI UNDE ȘI CÂND!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile marţi, 21 iunie 2016, între orele 9 și 12, fiind afectaţi utilizatorii din următoarele zone: Piteşti (Războieni, Turceşti, Banat, Exerciţiu, Craiovei, Traian, Teilor şi Mărăşeşti) și comunele Albota şi Bradu.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Oprirea furnizării apei este ca urmare a faptului că CEZ Distribuţie va întrerupe alimentarea cu energie electrică a staţiei de repompare Războieni pentru lucrări de verificare a grupului de măsură a energiei electrice aferent acestui loc de consum.

În aceeași zi, 21 iunie 2016, între orele 9 și 17, va fi oprită furnizarea apei și în orașul Ștefănești, fiind afectaţi utilizatorii de pe următoarele străzi: Cavalerului, Zăvoi, Primăverii, Valea Mare şi Valea Popii (în zona înaltă nu va fi apă, iar în zona joasă apa va avea presiune scăzută).

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

În acest caz, oprirea este necesară pentru cuplarea conductelor de apă nou executate la reţeaua existentă pe străzile Cavalerului şi Primăverii, în cadrul Contractului CL6 „Reabilitarea şi extinderea conductelor de aducţiune, reţelei de distribuţie şi reţelei de canalizare în aglomerarea Piteşti, localitatea Ştefăneşti parţial“.

Furnizarea apei potabile va fi sistată și în municipiul Piteşti miercuri, 22 iunie 2016, între orele 9 și 19, urmând să fie afectați utilizatorii de pe bulevardul 1 Decembrie 1918 (case), de pe bulevardul Nicolae Bălcescu (de la Dedeman la Bascov – presiune scăzută) și din comuna Bascov (presiune scăzută).

Oprirea furnizării este necesară pentru cuplarea conductei de apă nou executate la reţeaua existentă, în cadrul Contractului CL5 „Reabilitarea şi extinderea conductelor de aducţiune, reţelei de distribuţie şi reţelei de canalizare în aglomerarea Piteşti, localităţile Piteşti parţial şi Mărăcineni“.

Abonaţii care vor fi afectați sunt rugați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3