New Profesional Consult 930 x 122

frații golești

Se refac bulevarde și străzi importante din Pitești

Se refac bulevarde și străzi importante din Pitești!

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Veste mare privind bulevardul Frații Golești și strada Nicolae Dobrin!

Consiliul Local al municipiului Pitești se reunește joi în ședință extraordinară, motivul principal fiind emiterea unor hotărâri care să permită finanțarea unor investiții din Programul Național “Anghel Saligny”.

Citiți și: Pitești. Anunțul zilei despre noul stadion Nicolae Dobrin!

Printre obiectivele propuse se află și bulevardul Frații Golești și strada Nicolae Dobrin. Acestea ar urma să fie reabilitate, valoarea totală a investiției fiind de 15,4 milioane de lei. Lucrările includ și refacerea trotuarelor și amenajarea locurilor de parcare.

Împreună, cele două artere de circulație măsoară peste 3 kilometri. Pentru fiecare arteră de circulație ar urma să se cheltuiască circa 7,6 – 7,7 milioane de lei.

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Sorin spune:

    De ce nu amenajeaza intrarea in padure din trivale si iesirea dupa cornu vanatorului strada varza lipsa marcaje iliminat slab macar vopsiti boldurile sa ne orientam dupa ceva.

  • Ion spune:

    La Podul Viilor la oră de vârf stai o oră dacă vii din Stefanesti pentru 500de metri !😡Varianta Gavana-Trivale e varză, are doar 2 benzi, piste de biciclete aproape zero, Bulevardul Bălcescu e nesistematizat si se blochează frecvent, etc etc. Cele 2 străzi citate arată destul de bine și nu sunt așa aglomerate. Să incerce administrația să stabilească PRIORITĂȚILE. Nu ca românii:plouă în cocioaba și ai BMW !

  • Razvan M spune:

    Faceti ceva la Podul Viilor. Este un nod foarte important, subdimensionat pentru traficul actual!

  • Tudor Jenica spune:

    Str. Cuza Vodă arată foarte rău , promisiuni de reabilitare in campanii electorale și gata!

  • Stan spune:

    Strada Nicolae Labiș si strada Schitului, reasfaltată in 2021 este plina de canale iesite in afară , nu are nici o pista de biciclete, doar trotuare impracticabile pentru batrâni si mamici cu carucioare de copii, care sunt nevoiți sa mearga pe carosabilul deja aglomerat. Străzile fac legătura intre cartier Trivale si Găvana, rog a se lua masuri.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3