New Profesional Consult 930 x 122

meteorologie

SE SCHIMBĂ VREMEA!

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni, până pe 4 septembrie 2017, au fost date publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia și în județul Argeș vremea va mai fi rece pentru această perioadă a anului până joi, 24 august, cu o medie a temperaturilor nocturne de doar 12-13 grade Celsius.

Începând de joi, vremea se va schimba și se va încălzi, urmând ca media temperaturilor maxime diurne să urce până la 32 de grade, iar a temperaturilor minime din timpul nopților să atingă 15-16 grade.

Citiți și: În următoarele săptămâni se va întâmpla ceva surprinzător!

Ulterior, în primele zile de toamnă maximele vor coborî, dar nu mult, până la sub 30 de grade. În schimb, minimele vor avea valori constante și nu vor mai coborî sub 16 grade Celsius.

În ceea ce privește precipitațiile, conform estimărilor de vreme, probabilitatea de ploi va fi din nou în creștere în jurul datei de 31 august.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90