930 x122 grota rece

meteorologie

SE SCHIMBĂ VREMEA. METEOROLOGII AU FĂCUT ANUNȚUL

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (8-21 ianuarie 2018) au fost date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

În regiunea Muntenia și județul Argeș vremea va intra într-un proces de răcire, potrivit sursei citate. Media temperaturilor maxime diurne va scădea considerabil, de la 10 grade către 0 grade duminică, 14 ianuarie.

După această perioadă se va încălzi ușor și se vor atinge maxime în medie de 5…6 grade.

Citiți și: În următoarele săptămâni se va întâmpla ceva surprinzător!

Pe de altă parte, temperaturile minime nocturne vor fi ridicate în primele zile, dar vor marca o scădere accentuată de vineri, 12 ianuarie, și până luni, 15 ianuarie, atunci când vor coborî în medie la -6 grade.

Ulterior, se întrevede o creștere la valori în jur de 0 grade joi, 18 ianuarie.

Probabilitatea de precipitații va fi ridicată în aproape toată perioada de două săptămâni. Acestea vor fi în general slabe cantitativ și se vor semnala pe arii mai extinse în intervalul de timp 10 – 13 ianuarie și din nou între 16 și 21 ianuarie, conform estimărilor de vreme.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA