Donaris 930 x 122

apa canal

SELECȚIE PENTRU OCUPAREA UNUI POST LA SOCIETATEA APĂ CANAL

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti, cu sediul pe bulevardul I.C. Brătianu, la nr. 24A, organizează selecţie pentru ocuparea unui post de săpător la Secţia Operare Rural din cadrul Direcţiei Producţie.

Citiți și: Argeș: Anunț important, de ultimă oră! Clienți afectați

„Sarcinile de bază ale postului de săpător constau în executarea lucrărilor adiacente de întreţinere a instalaţiilor sanitare, alimentare cu apă, reţele exterioare de apă, precum şi a lucrărilor de intervenţie programate şi accidentale (avarii).”, precizează SC Apă Canal 2000 SA Piteşti.

Condiţiile de participare la selecţie sunt următoarele: studii generale; rezistenţă fizică și abilităţi motrice; disciplină în muncă și adaptabilitate; apt din punct de vedere medical pentru manipularea manuală a maselor; experienţă în domeniu şi permis de conducere categoria B, care constituie un avantaj.

Citiți și: S-a întâmplat după 30 de ani, în Pitești! Anunțul momentului!

Selecţia candidaţilor se va face pe bază de interviu.

Candidaturile, însoţite de actele doveditoare de îndeplinire a condiţiilor de participare la selecţie (copia actului de identitate, copii ale actelor de studii: diplomă/certificat de absolvire; copia carnetului de muncă şi/sau adeverinţe vechime în muncă), se vor depune la registratura societăţii, situată în Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, la nr. 24A, până pe data de 12.10.2015, ora 16:30.

Pentru informaţii suplimentare cei interesați au la dispoziție zilnic, de luni până vineri, între orele 8 și 16:30, numărul de telefon 0248.217.399. Persoană de contact este Silvia Burcuș, inspector de specialitate în formare, evaluare şi selecţie profesională.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3