930 x122 grota rece

Arges

SEPARATOARE DE SENSURI. DRUMURILE DIN ARGEȘ VIZATE

Separatoare de sensuri. Drumurile din Argeș vizate. Prefectul de Argeș, Cristian Soare, a convocat astăzi la Prefectură o nouă şedinţă a comisiei județene de siguranţă rutieră.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Pentru diminuarea numărului de accidente, comisia a decis să propună CNADNR şi Poliţiei Rutiere următoarele măsuri: montarea de glisiere/parapeți/separatoare de sensuri pe DN 65B Pitești-Slatina între benzinăria Celly şi Metro (pe o distanță de 2 km); montarea de glisiere/parapeți/separatoare de sensuri pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea între ieșirea de pe autostrada A1 şi pasajul rutier subteran din Bascov (pe o distanță de 2 km); realizarea de marcaje rutiere pe DN73 Piteşti-Câmpulung (drum pe care noaptea, din cauza vizibilității reduse, au loc numeroase accidente) și finalizarea lucrărilor de reparații la km 83+600 pe Transfăgărășan.

Tot astăzi, Cristian Soare a anunţat că l-a invitat în Argeş pe şeful Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Cătălin Homor, pentru a vedea cu ochii lui care sunt măsurile urgente de care ar avea nevoie DN-urile care trec prin județ. Directorului CNADNR îi vor fi prezentate toate propunerile de mai sus. (Foto Arhivă: expresuldeprahova.ro)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Chris spune:

    Eh. poftim! Dupa cum spuneam, un om implicat in problemele Judetului. Sunt multe, dar le ia pas cu pas. Bravo dle. Soare!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90