Donaris 930 x 122

accidente

SERIE NEAGRĂ DE ACCIDENTE PE TRECERILE DE PIETONI

Serie neagră de accidente pe trecerile de pietoni. Din punct de vedere al evenimentelor rutiere, în județul Argeș ziua de ieri s-a încheiat cu un accident mortal pe o trecere de pietoni din Pitești (AICI, subiectul pe larg), iar ziua de astăzi a debutat cu un alt accident căruia i-a căzut victimă o persoană care traversa regulamentar pe „zebră”.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Accidentul s-a produs în jurul orei 7:30 pe strada Lascăr Catargiu din municipiul Curtea de Argeș.

Un bărbat de 83 de ani din localitate a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa strada regulamentar pe marcajul pietonal, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Eveniment istoric la Curtea de Argeș

În urma accidentului, pietonul a fost rănit și transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral.

Potrivit Biroului de presă al Poliției Județene, șoferul vinovat are 37 de ani și este din comuna Corbeni.

„Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, informează sursa citată.

Amintim că ieri în județul Argeș două accidente grave au avut loc pe treceri de pietoni: pe Calea Craiovei din Pitești un bărbat de 72 de ani a fost accidentat mortal, iar pe DN 65 în Albota un copil de 14 ani a fost rănit(Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3