New Profesional Consult 930 x 122

Arges

SETURI DE ȘAH PENTRU ȘCOLI DIN ARGEȘ

La sediul Inspectoratului Şcolar al judeţului Argeş s-a desfăşurat un eveniment coordonat de Federaţia Română de Şah şi de IȘJ în cadrul proiectului ,,Educaţie prin şah în învăţământul preuniversitar’’.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Activitatea s-a derulat în prezenţa inspectorului școlar general Dumitru Tudosoiu şi a lui Sorin Iacoban, preşedinte al Federaţiei Române de Şah şi vicepreşedinte al comisiei pentru învăţământ, știinţă, tineret şi sport din Camera Deputaţilor. Iacoban a venit în Piteşti pentru acţiunea de sprijinire şi promovare a introducerii şahului ca disciplină şcolară. Proiectul este derulat de Federaţia Română de Şah şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

În cadrul acestei acţiuni 8 unități de învățământ din Argeș au fost dotate cu câte 10 seturi de şah (conţinând un manual, o tablă demonstrativă şi piesele aferente). Este vorba de școlile gimnaziale ,,George Topârceanu’’ (din Mioveni), ,,Matei Basarab’’, ,,Mircea cel Bătrân’’ și ,,Ion Pillat’’ (toate din Piteşti), școala gimnazială ,,Mihai Tican Rumano’’ (din comuna Berevoeşti), școala gimnazială Vrăneşti-Călineşti, școala gimnazială din Băiculești și Liceul Tehnologic din Vedea.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3