930X122 MAIA

accident

SMURD, URGENȚĂ ÎN ARGEȘ

Echipajele SMURD din Argeș au intervenit ieri la 29 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La 4 dintre ele s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Cea mai importantă intervenție a zilei de 12 aprilie 2016 a fost la accidentul de aseară care a avut loc în comuna Țițești și despre care v-am informat: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/acum-un-microbuz-a-cazut-de-pe-un-pod/.

La accident au intervenit două echipaje de urgenţă cu două autospeciale de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni, un echipaj cu ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: Accident deosebit de grav! Tânăr de 19 ani, încarcerat

Echipajul pentru descarcerare l-a scos din mașină pe șoferul în vârstă de 29 de ani, care avea politraumatism major și o fractură la piciorul stâng, aflându-se în stop cardio-respirator. S-au făcut manevre de resuscitare, iar apoi bărbatul a fost transportat la spital. Ulterior șoferul a decedat.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3