Donaris 930 x 122

apa canal

SOCIETATE DIN PITEȘTI CAUTĂ FIRMĂ DE PAZĂ

Societate din Pitești caută firmă de pază. SC Apă Canal 200 SA, societate subordonată Consiliului Local al municipiului Piteşti, este în căutarea unei firme care să asigure servicii de pază la obiectivele pe care le are societatea.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Este vorba atât de spaţiile administrative, cât şi de Uzina de Apă, staţia de epurare şi alte obiective de producţie. Valoarea contractului pus la bătaie este de 1.620.000 de lei, fără TVA.

Apă Canal a iniţiat în acest sens o procedură de achiziţie publică. Firmele care doresc să participe la licitaţie trebuie să depună oferte tehnice şi de preţ până la data de 21 octombrie 2019.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Suma amintită mai sus este pentru „servicii de pază, monitorizare şi intervenţie la obiectivele deţinute de către societate”. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3