Donaris 930 x 122

apa canal

SOCIETATEA APĂ CANAL AMENINȚĂ CU PLÂNGERI PENALE

Societatea Apă Canal amenință cu plângeri penale. „Pentru că ne confruntăm din ce în ce mai des cu diferite cazuri de sustrageri de apă din reţeaua publică, atragem atenţia că furtul de apă constituie infracţiune și că cei care încalcă prevederile legale în domeniul serviciilor de utilităţi publice se expun la riscuri care au consecinţă plata despăgubirilor şi a amenzilor aferente, precum şi urmărirea penală”, afirmă conducerea societății Apă Canal 2.000 SA Pitești.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Furnizorul amenință că „va formula plângeri penale împotriva persoanelor fizice sau juridice care au fost depistate cu nereguli”.

SC Apă Canal 2.000 SA Pitești avertizează că furturile de apă din rețeaua publică se pedepsesc cu plata retroactivă în sistem pauşal a serviciilor prestate, amendă contravenţională şi sesizarea organelor de urmărire penală pentru infracțiunea de furt de apă din sistemul public.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Potrivit furnizorului de apă, cele mai frecvente probleme întâlnite în urma verificărilor în teren sunt următoarele: sigiliu rupt al operatorului, lucrări clandestine de ocolire a contorului (dublu branşament, bypass), ridicarea neautorizată a contorului din instalaţie, întoarcerea contorului în instalaţie, intervenţia neautorizată asupra branşamentului, branşamente de apă clandestine executate fără avizul operatorului, utilizatori fără relaţie contractuală și utilizatori debranşaţi care ulterior s-au rebranşat fără aviz.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90