NOR CURIER 930X122

alimentare

SOCIETATEA APĂ CANAL ATENȚIONEAZĂ

Societatea Apă Canal atenționează. Societatea Apă Canal 2000 SA, operator regional al serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare în judeţul Argeş, informează că pe domeniul public al localităţilor din aria sa de operare lucrările specifice în sistemul de alimentare cu apă şi de canalizare sunt executate EXCLUSIV de SC Apă Canal 2000 SA.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

„Lucrările de branşare/racordare a imobilelor sunt executate de societatea Apă Canal 2000 până la limita de proprietate, urmând ca fiecare beneficiar să efectueze lucrarea pe domeniul privat NUMAI cu firme specializate în lucrări de apă şi canalizare, autorizate conform actelor normative în vigoare.”, atenționează sursa citată.

„În cazul în care cetăţenii au suspiciuni cu privire la executantul lucrărilor la reţeaua de apă şi/sau de canalizare pe domeniul public, altul decât Apă Canal 2000, îi rugăm să semnaleze aceste situaţii prin telefon, la numărul 0248.625.050, e-mail, la adresa contact@apa-canal2000.ro, sau la Ghişeul Unic al societăţii, din Piteşti, de pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A.”, precizează societatea Apă Canal 2000 SA.

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90