EcoMoto 930×122

apa

SOCIETATEA APĂ-CANAL, LA FORUMUL REGIONAL AL APEI

Societatea Apă-Canal, la Forumul Regional al Apei. Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va participa la Forumul Regional al Apei Dunăre-Europa de Est, care se va desfăşura la Palatul Parlamentului din București, în perioada 14-16 mai 2018.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Forumul este organizat de Asociaţia Română a Apei și li se adresează tuturor specialiştilor din domeniul apei (administratorii resurselor de apă și operatorii de alimentare cu apă şi canalizare), dar și publicului larg interesat de îmbunătăţirea performanţelor tehnice şi manageriale ale sectorului.

Anual, forumul aduce în atenţia participanţilor informaţii de cea mai mare actualitate cu privire la evoluţia şi dezvoltarea sectorului apei din România, în primul rând, dar şi din ţările din regiune şi nu numai.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Ediția din acest an va include următoarele evenimente: conferinţa tehnico-știinţifică internaţională „Managementul şi utilizarea eficientă a apei 2018”, seminarul „Finanţarea infrastructurii de apă prin fonduri europene în perioada de programare 2014-2020”, atelierul de lucru „Reglementări în domeniul apei la nivel internaţional”, concursul „Instalare branşament sub presiune” și expoziţia specializată EXPOAPA, ediţia a 20-a.

De asemenea, operatorii de apă din ţară vor avea standuri de prezentare în spațiile rezervate comitetelor teritoriale.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va participa la toate manifestările organizate şi va avea un stand organizat în cadrul celui rezervat Comitetului Teritorial Argeş-Vedea, la fel ca şi în anii trecuţi. Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul www.araexpoapa.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90