930×122 CAPRA 5

amenda

ȘOFER ASPRU SANCȚIONAT ÎN ARGEȘ

Șofer aspru sancționat în Argeș. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un conducător auto de 23 de ani, din orașul Turceni, județul Gorj, care conducea un TIR pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei Cotmeana, folosind un dispozitiv (magnet) care împiedica înregistrarea timpilor de conducere de către aparatura tahograf.

Citiți și: Noile contravenții pentru care șoferii vor primi amendă acasă! Iată lista

Șoferul a primit o amendă usturătoare: 9.000 de lei. De asemenea, polițiștii rutieri i-au imobilizat autovehiculul timp de 12 ore.

Un alt șofer, de 41 de ani, din orașul Mioveni, a fost depistat pe strada Calea Depozitelor din Pitești conducând o autoutilitară Dacia Logan cu valabilitatea inspecţiei tehnice periodice expirată.

Citiți și: Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

A fost amendat cu 1.305 lei. În plus, polițiștii i-au reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare în vederea suspendării înmatriculării. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90