New Profesional Consult 930 x 122

accident

ȘOFER BĂUT, COLIZIUNE PE CONTRASENS

A fost accident de circulație azi noapte, în jurul orei 2:15, pe DN 7C, în Merișani.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

În timp ce conducea un autoturism dinspre Curtea de Argeș către Pitești, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a intrat pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism.

Din fericire, accidentul nu a avut urmări grave. Potrivit Biroului de presă al Poliției Județene, au fost răniți ușor ambii șoferi (șoferul vinovat, de 43 de ani, din comuna Corbeni, și o șoferiță de 27 de ani din Curtea de Argeș) și pasagerii din al doilea autoturism (o tânără de 22 de ani din Curtea de Argeș și un tânăr de 23 de ani din comuna Albeștii de Argeș).

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Polițiștii Serviciului Rutier Arges au efectuat cercetarea la fața locului. Oamenii legii au stabilit că șoferul vinovat era băut, având o alcoolemie peste limita de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

A acordat primele îngrijiri medicale un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. A fost trimis și un echipaj de descarcerare, de intervenția căruia nu a fost nevoie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3