New Profesional Consult 930 x 122

albota

ȘOFER DIN ALBOTA, DOSAR PENAL

În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au dat peste 190 de amenzi, în valoare totală de aproape 45.000 de lei.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

De asemenea, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 14 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Sunt și șoferi care s-au ales cu dosare penale. Printre ei, un bărbat de 23 de ani din Albota, prins băut de polițiști la volanul unui autoturism pe DJ 703A Cotmeana (DN 7) – Cocu – Răchiţelele de Sus – Răchiţelele de Jos – Dealu Oraşului – Poiana Lacului – Cerbu (DN 65). Avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, a refuzat inițial recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Riscă acum pentru această infracțiune între 1 și 5 ani de închisoare. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3