930×122 CAPRA 5

fugă

ȘOFER DIN BUCUREȘTI, URMĂRIT CA-N FILME ÎN ȘTEFĂNEȘTI ȘI PITEȘTI

Un echipaj de polițiști ai orașului Ștefănești, localitate de lângă Pitești, i-au făcut semn în trafic unui șofer să oprească pentru că autoturismul pe care îl conducea nu avea în partea din față plăcuța cu numărul de înmatriculare. Șoferul nu a oprit, însă, continuându-și drumul către Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Informați de colegii lor, polițiștii de la Biroul Rutier Pitești au reușit să blocheze autoturismul în zona Calea București.

Conducătorul auto care a fugit de Poliție este un tânăr bucureștean, în vârstă de 21 de ani. După ce l-au oprit polițiștii rutieri au aflat și motivele fugii acestuia: șoferul era băut, avea permisul de conducere reținut pentru o anterioară încălcare a legislației rutiere, iar plăcuța de înmatriculare din partea din spate nu aparținea autoturismului. Bucureșteanului i s-a întocmit dosar de cercetare penală. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3