Donaris 930 x 122

pericol

(VIDEO) ȘOFER-PERICOL ÎN TRAFIC

Șofer-pericol în trafic. Vă prezentăm încă unul dintre șoferii argeșeni care reprezintă un adevărat pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Un martor ocular ne-a trimis pe adresa de e-mail a redacției un film din care se observă cum șoferul unui Mitsubishi Outlander schimbă benzile de mers pe linie continuă. Incidentul, petrecut aseară, în jurul orei 18:45, pe noul pasaj rutier de la Podul Viilor din Pitești, putea avea urmări grave. ”De două-trei ori era să mă lovească, l-am evitat cu greu.”, ne-a spus șoferul autoturismului din care a fost făcută filmarea.

Citiți și: Un nou tip de Radar face ravagii printre șoferi! Amenzi pe bandă rulantă!

De asemenea, martorul ocular ne-a mai precizat că șoferul-pericol, destul de înaintat în vârstă, vorbea la telefonul mobil, nefiind deloc atent la ceea ce se întâmplă în jurul lui.

Un alt exemplu de șofer inconștient, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90