Donaris 930 x 122

autostrada

(VIDEO) LA UN PAS DE TRAGEDIE. ŞOFER „CRIMINAL” PE A1

La un pas de tragedie. Șofer „criminal” pe A1. Un conducător auto (potrivit martorului care filmează, este trecut de 70 de ani) era să provoace un grav accident de circulaţie la ieşirea către Piteşti de pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Incidentul, care a avut loc în aceste zile, a fost filmat cu o cameră video de bord de un alt şofer.

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

Conducătorul auto „criminal” circula cu mașina pe podul de la ieşirea de pe autostradă (spre Vama Pitești), când, brusc, a virat stânga şi a intrat pe contrasens, deşi era linie continuă.

Citiți și: Se întâmplă ceva fabulos pe Autostrada Pitești – Sibiu! În sfârșit!

Din sens opus venea un alt autoturism (urmat imediat de un altul), cu care a fost la un pas să intre în coliziune frontală. S-a redresat, totuși, în ultimul moment şi a reintrat pe banda lui, fiind, însă, foarte aproape să „ciupească” maşina din spatele său. (Sursă video: trafictube.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3