930 x122 grota rece

A7

O nouă Autostradă în România, într-o zonă neașteptată!

O nouă Autostradă în România, într-o zonă neașteptată!

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

Astăzi, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii însoțit de prim-ministrul Marcel Ciolacu și Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, au făcut o vizită la șantierul autostrăzii Focșani-Bacău, ce face parte din Autostrada Moldovei.

În aceste momente se lucrează intens pe toate cele 13 tronsoane din A7.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Dacă se va menține ritmul lucrărilor, există mari șanse ca până la finalul acestui an să fie dați în folosință 148 de km, declară Marcel Ciolacu.

O nouă Autostradă în România, într-o zonă neașteptată!

„Este pentru primă oară când, cu certitudine, Moldova va avea autostradă. Dacă constructorul va menţine ritmul lucrărilor, până la sfârşitul anului vom deschide circulaţiei în jur 148 de kilometri. Este o veste extraordinară, este o devansare a lucrărilor”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit telem.ro.

Nicolae Ciucă transmite că A7 este cel mai important proiect de infrastructură a țării în momentul de față:

„Știu de la domnul ministru al Transporturilor că autostrada se va prelungi până la Siret, ea reprezintă cel mai important element de infrastructură al țării”, a declarat Nicolae Ciucă.

Declarațiile acestora cu privire la Autostrada Moldovei au fost postate pe pagina de Facebook CNAIR.

Le puteți urmări, AICI:

Foto: apix.ro

Video: Facebook/CNAIR

555 X 222 CAPRA

Comentarii

11 comentarii

  • Fanel Mihaila spune:

    Știm dinainte. Aceasta este campanie electorală! Să vă fie rușine.

  • Fanel Mihaila spune:

    Sigur nu veți sproba. Bandiților! Pentru aceasta o să pierdeți și în alegeri.

  • HuCos spune:

    Autostrada îi interesează pe americani. Pe ea se vor transporta militari și armament spre Ukraina. Altfel…se făcea în 30 de ani !

  • Syr spune:

    Autostrada la comanda , pentru interese politice internationale, banuiti cam desprecine e vorba, nu ? ca si autostrada Pitesti- Sibiu … dar de ce nu si Comarnic- Brasov?! asta e prea scumpa pentru tugulani nu?! Ce naiba le trebuie romanilor asta…se se duca la munte , in concediu.

  • Gogu spune:

    Foarte corect! Stăpânii lor și cei care i-au numit în funcții au nevoie să-și vândă armamentul Ucrainei și cel mai ușor de transportat este prin Romànica. Așa țin departe de țara lor războiul și mâine-poimâine nu știm cine va intra în luptă.

  • Cristi spune:

    oricum ar da și ar spune și ar face ptr.unii dintre noi nu.i bine. Daca nu doriți atunci circulați că și acum. Multe minți „luminate” comentează oricând și oriunde. Văi de capul vostru

  • RADU VOICA spune:

    dacă acesta autostrada nu se realiza ce bine era pentru toata lumea trăiască poporul roman, !!!!

  • dan spune:

    Si, in conceptia celor de mai sus, ar fi de preferat sa nu se faca aceasta autostrada, sa nu se poata transporta armele americanilor (care, oricum, deocamdata nu trimit nai nimic) si Ucraina sa piarda teritorii.
    Probabil considera ca ar fi foarte bine sa ii avem vecini pe rusi si sa ne dicteze ei politica pe care sa o aplicam (intern si extern).

  • YLY spune:

    Dacă nu se făcea ziceați că noi nu facem ,dacă se face spune-ți că sunt interese politice.mă rog or fi și interese politice măcar de ar face că vom circula și noi pe acolo.de 30 de ani nu sa făcut nimic cum au început îi oprim?Alți mai buni nu avem sau poate sunt dar nu știm ăștia sunt în frunte cu iei mergem la război….

  • Daniel spune:

    Rău este că nu se face ,rău este că se face. Chiar dacă ar fi așa cum ” prevestesc” atotștiutorii că se face pentru transportul armamentului american spre Ucraina, că s-a făcut la comandă, un lucru este cert: Autostrada Moldovei va duce la dezvoltarea zonei. Americanii o vor folosi o dată pe lună probabil, românii și alții o vor folosi 24/24, 365/365. Așa că lăsați-o mai moale cu politica. Bazele DN 2 au fost puse de nemți în primul război mondial și nu-l folosim cu toții de atunci?

  • Cornel spune:

    Sunt multi ,f multi gica contra,multi agarici,care ei nu au facut nimic,nu au batut un cui la gard ????

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90