EcoMoto 930×122

kaufland

Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație sumbră – Video

Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație revoltătoare – Video

Citiți și: Buluc la Kaufland! Este „nebunie” ce se întâmplă în magazin

Clienții Kaufland din cartierul Nord al Piteștiului, cei care preferă să își facă cumpărăturile înainte de închiderea magazinului la ora 22:00, se pot trezi cu o experiență neașteptat de sumbră.

Pitești. Incident grav la Kaufland: O femeie a fost la un pas de tragedie

Citiți și: Pitești. Incident grav la Kaufland: O femeie a fost la un pas de tragedie

În seara zilei de vineri, 26 aprilie, am surprins o scenă dezolantă în parcarea magazinului, unde penumbra domnea neîntrerupt.

Dintre cele aproape 20 de becuri ce ar trebui să lumineze parcarea generoasă, dotată cu aproximativ 10 stâlpi, numai 4 dădeau o lumină slabă, sporadică – un spectacol jalnic de neglijență sau economie exagerată.

În condițiile în care Kaufland se mândrește cu vânzări de milioane de euro doar pe teritoriul României, această situație nu doar că trădează o lipsă gravă de considerație față de siguranța și confortul clienților săi, dar ridică și întrebări serioase despre standardele de întreținere ale unei corporații de talia sa.

Este dificil de determinat dacă este vorba despre o tentativă de a reduce cheltuielile sau despre o deficiență majoră în gestionarea infrastructurii, însă ambele scenarii sunt inacceptabile pentru un gigant al retailului.

Pitești. Haos la Kaufland! S-au călcat în picioare să intre primii!

Imaginile video pe care le-am filmat ilustrează o situație care nu necesită multe comentarii, însă strigă după acțiuni concrete.

Kaufland trebuie să reevalueze urgent politicile sale de întreținere și să asigure că astfel de incidente nu vor mai avea loc.

Neglijența în astfel de aspecte fundamentale ale experienței de cumpărare poate avea repercusiuni serioase asupra reputației și încrederii consumatorilor.

Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație revoltătoare – Video

Nu avem așteptări să primim un punct de vedere oficial din partea Kaufland România.

Am observat că cei desemnați de companie să vorbească în numele acesteia par să se simtă extrem de importanți și nu răspund aproape deloc.

Poate fi necesar ca aceștia să fie împinși de către superiori să ofere informații presei!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • meh spune:

    Iluminatul ca iluminatul, dar sa vedeti cand ii apuca aprovizionarea rafturilor seara, cu clienti in magazin, de nu ai pe unde merge sa iti faci cumparaturile, si tot tu esti injurat de angajati ca ii deranjezi cand muta paleti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90