New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

Fără precedent pe autostradă! Nu s-a mai văzut așa ceva!

Fără precedent pe autostradă! Nu s-a mai văzut așa ceva!

Citiți și: Viața bate filmul: Șoferiță de 80 de ani conduce pe contrasens, pe Autostrada A1

Pentru a intensifica eforturile în prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea siguranței pe Autostrada A1, polițiștii Biroului Poliție Autostradă au desfășurat ieri o acțiune amplă în colaborare cu efective suplimentare.

La această acțiune au participat polițiști din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi al I.G.P.R., precum și reprezentanți ai Poliției Autostrăzilor A2 și A3.

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

Acțiunea s-a desfășurat la km 60, în zona benzinăriilor Gazprom, pe sensul de mers București – Pitești.

Scopul principal al operațiunii a fost reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere pe Autostrada A1.

Și asigurarea unei circulații în condiții de siguranță pentru toți participanții la trafic.

Fără precedent pe autostradă! Nu s-a mai văzut așa ceva!

Prin implementarea unor măsuri de control și monitorizare atentă a traficului, polițiștii au urmărit identificarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație.

Și pun în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

S-au făcut determinări ale vitezei cu radarul și au fost efectuate teste privind consumul de către șoferi a unor substanțe interzise sau alcool.

De asemenea, au fost efectuate acțiuni de informare și conștientizare a șoferilor cu privire la importanța respectării regulilor de circulație.

Și necesitatea unei conduite preventive.

Această acțiune complexă vine ca răspuns la necesitatea unei prezențe sporite a autorităților în vederea prevenirii accidentelor rutiere și menținerii unui climat de siguranță pe autostrăzi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Goe spune:

    Adică ce sa vezi mare munca de politie.. e pozat aici mai mult Robert putrezitu fardatu care a fost prins când aranja un concurs la economic cu sprijinul lui berechet și baltat apoi a dat kix ca a întrat D-naul pe fir!? mare polițist un anagramat și încrezut din sofer cu portbagaju și ospătar la șefi a ajuns mare ofițer,, la circulația arges împărțea bara bara cu stroe cristinel nu se mai satura iar acuma se învârte ca un coif în căldare p-aicea

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90