930×122 CAPRA 5

autostrada

E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

Citiți și: Viața bate filmul: Șoferiță de 80 de ani conduce pe contrasens, pe Autostrada A1

Încă 13 kilometri din Autostrada Bucureștiului A0 vor fi dați în funcțiune luni, 15 aprilie.

Aceste este termenul estimat de oficialii de la Transporturi.

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

Citește și: Cerere neobișnuită către primar! ,,Vrem un LIDL”

La nodul rutier cu DN4, de la Popești Leordeni, se fac ultimele pregătiri, potrivit lui Alexandru Lancuzov, reporter Radio România Actualități, citat de Economica.net.

„AMR : 3 zile până la prima inaugurare de autostradă din 2024 ! Luni, 15 aprilie se deschid încă 13 kilometri din Autostrada A0 București : lotul dintre Jilava-Vidra -Popești Leordeni de pe A0 Sud se deschide luni, 15 aprilie.

La nodul rutier de la Popești -Leordeni se fac ultimele pregătiri : montarea parapetelor, trasare de marcaje și montare indicatoare. Următorii 10 kilometri până la Autostrada Soarelui vor fi deschiși în iunie. (Aproape 4 ani pentru 33 de kilometri de autostradă)”, a transmis Alexandru Lancuzov, pe pagina proprie de Facebook.

Sorin Grindeanu, a declarat la începutul săptămânii că luni vor fi dați în trafic încă 13 kilometri din Autostrada Bucureștiului (A0).

E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

Este vorba de tronsonul cuprins între DN5 și DN4, construit de turcii de la Alsim Alarko, scrie dailybusiness.ro.

„Pe A0 Sud, exact peste o săptămână se vor da în circulație încă 13 kilometri de autostradă, urmând ca undeva în iunie să dăm diferența de 10 kilometri, să se facă legătura de la DN4 – unde se va ajunge săptămâna viitoare – până la Autostrada A2 (…)

Și partea de 17 kilometri, lotul 3, adică de la A1, undeva în această toamnă, în septembrie”, a continuat Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, , cu referire la lotul construit de grecii de la Aktor.

Secretarul de stat în Transporturi menționează că sunt șanse să fie finalizate lucrările la Autostrada Bucureștiului Sud între A1 și A2 până la toamnă.

Acest lucru va fi posibil, dar doar dacă anumite condiții vor fi respectate, precizează Irinel Ionel Scrioșteanu

În schimb, unii pasionați de infrastructură nu sunt încrezători că grecii de la Aktor vor putea finaliza în 2024 lucrările pe lotul 3 al A0 Sud.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90