930 x122 grota rece

autostrada

Alternativa la Autostradă, reabilitată după 30 de ani!

Alternativa la Autostradă, reabilitată după 30 de ani!

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

Comunicat de presă!

Ion Mînzînă: Facem echipă pentru dezvoltarea județului Argeș!

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Săptămâna viitoare încep în Argeș lucrările de asfaltare pe o lungime totală de 14 km din DN 7 București – Pitești (șoseaua veche spre București).

În momentul de față, angajații și utilajele Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București (DRDP) lucrează la frezarea carosabilului vechi pentru a asigura condițiile optime de turnare a asfaltului nou.

Lucrările de asfaltare se vor face pe raza orașelor Topoloveni și Ștefănești, respectiv pe raza comunelor Leordeni și Călinești.

În fiecare oraș se vor turna câte 5 km de asfalt nou, iar în fiecare comună câte 2 km. 

,,Pentru mine și echipa PSD Argeș reabilitarea, modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere reprezintă o prioritate!

Iată că se fac lucrări ample în toate zonele județului.

Alternativa la Autostradă, reabilitată după 30 de ani!

Ne preocupă atât drumurile județene, cât și cele naționale pentru care Ministerul Transporturilor condus de către social-democratul Sorin Grindeanu a alocat fonduri record pentru Argeș.

Sunt atât fonduri naționale, cât și din resurse europene, prin proiecte de anvergură precum drumuri expres și autostrăzi.

Facem echipă pentru dezvoltarea județului!”, a declarat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

Astfel de lucrări de reabilitare a părții carosabile în Argeș a DN 7 București – Pitești nu s-au mai făcut din anul 1995, conform informațiilor oferite de către argeșeanul Eduard Dima, director general adjunct al DRDP București.

DN 7 București – Pitești are o lungime totală de circa 22 km pe raza județului Argeș.

Foto articol: Facebook

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3