EcoMoto 930×122

alcool

ȘOFERI BĂUȚI PE ȘOSELELE DIN ARGEȘ, AMENDAȚI DRASTIC

Șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice reprezintă, nu mai e nevoie să o spunem, un pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Este motivul pentru care aplaudăm de fiecare dată când polițiștii rutieri taie în carne vie atunci când prind pe șosele șoferi băuți.

Polițiștii din Poiana Lacului au depistat doi astfel de conducători auto. Fiecare a primit o amendă usturătoare, de 945 de lei. În plus, ambii au rămas pietoni pentru următoarele 90 de zile, după ce permisele le-au fost reținute în vederea suspendării. Unul dintre șoferii băuți este din Pitești și are 38 de ani, iar celălalt, din comuna Vedea și are 26 de ani.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Pe de altă parte, polițiștii din comuna Bascov au prins un localnic în timp ce făcea cu autoturismul său transport public în regim de taxi fără să aibă autorizație în acest sens. Șoferul a fost amendat cu 1.000 de lei. De asemenea, polițiștii rutieri i-au reținut certificatul de înmatriculare al mașinii.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90