930×122 CAPRA 5

gavana

ȘOFERI LUAȚI CA DIN OALĂ ÎN GĂVANA

Poliția Locală a intervenit cu promptitudine pe strada Mircea Eliade din cartierul piteștean Găvana în urma articolului nostru de azi-dimineață (articolul, AICI). Șoferii indisciplinați care și-au parcat autoturismele pe trotuare și pe partea carosabilă au fost sancționați.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto), colegii săi din teren au dat trei amenzi, cu sume cuprinse între 580 și 725 de lei. Totodată, șoferii care și-au lăsat autoturismele pe trotuar au fost penalizați și cu câte 3 puncte.

”Vom monitoriza această stradă, dar și alte artere de circulație pe care există astfel de probleme. Nu vom ezita să dăm amenzi acolo unde șoferii blochează în totalitate trotuarul. Suntem conștienți că numărul locurilor de parcare nu este suficient, dar asta nu le dă conducătorilor auto dreptul să blocheze trotuarele.”, declară Bogdan Aristănțoiu pentru ePitești.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

În primele trei zile ale anului 2018, agenții Poliției Locale au dat deja în jur de 40 de sancțiuni pentru diverse nereguli în trafic.

În ceea ce privește activitatea instituției în anul 2017, Bogdan Aristănțoiu precizează pentru ePitești că ”pe partea de Ordine Publică au fost date peste 4.000 de sancțiuni în valoare totală de aproape 465.000 de lei, iar pe Siguranță Rutieră, 7.200 de amenzi, în valoare de peste 1.000.000 de lei.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90