930×122 CAPRA 5

autostrazi

ȘOFERII, ATENȚIONAȚI

Șoferii, atenționați. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Se circulă în condiţii de ceaţă, cu vizibilitate de sub 200 de metri, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa şi pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea, precum şi pe mai multe artere rutiere din judeţele Brăila, Călăraşi, Constanţa, Dolj, Ialomiţa, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman, Tulcea şi Vâlcea.

În județul Argeș nu există astfel de probleme.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

“Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, în condiţiile vizibilităţii reduse din cauza ceţii, conducătorii auto sunt sfătuiţi să sporească atenţia, să conducă prudent, evitând să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, să folosească luminile de întâlnire şi luminile de ceaţă şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule”, atenționează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90