930 x122 grota rece

amenzi

ȘOFERIȚĂ DIN CAPITALĂ, LĂSATĂ FĂRĂ PERMIS ÎN ARGEȘ

35 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri pe șoselele din Argeș în ultimele 24 de ore. Fără permise au rămas și șoferi înregistrați de aparatele radar cu viteză excesivă.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

De exemplu, pe DN 65B (drum care leagă DN 65 Slatina – Pitești de autostrada A1 Pitești – București) un șofer a fost prins conducând cu 147 de kilometri pe oră un autoturism Volkswagen. Are 19 ani și este din comuna Moșoaia.

Un alt exemplu: pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel o bucureșteancă de 28 de ani a fost înregistrată de radarul amplasat de polițiștii câmpulungeni în timp ce conducea un autoturism Audi cu 110 kilometri pe oră.

Citiți și: De la ce distanță te ,,împușcă” cu pistol radar! E ,,groasă”!

În ambele cazuri, șoferii au primit o amendă de 1.305 lei și au rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Amintim că în județul Argeș viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum reprezintă a doua cauză a accidentelor grave, după indisciplina pietonală. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90