Donaris 930 x 122

Arges

ȘOFERIȚĂ LA 14 ANI! A FĂCUT ACCIDENT CU MAȘINA PĂRINȚILOR

Un accident de circulație a avut loc ieri pe drumul național 7, pe raza comunei argeșene Leordeni. În accident a fost implicat un autoturism BMW X6.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

La volanul mașinii, au constatat ulterior polițiștii rutieri din Topoloveni, se afla o fată în vârstă de… 14 ani din Pitești. Adolescenta a luat cheile mașinii de la părinții ei, fără știrea lor, și a plecat la plimbare pe șosele alături de o altă fată, de 17 ani, din comuna Rătești. În timp ce conducea dinspre orașul dâmbovițean Găești către Leordeni – Argeș, minora a pierdut controlul asupra volanului din cauza vitezei mari. Autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în şanţul din partea dreaptă a drumului, privind din direcţia sa de mers.

Șoferița de ocazie a scăpat teafără și nevătămată. Pasagera de 17 ani s-a ales cu răni, dar ușoare.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Vinovata de producerea accidentului a fost dusă de polițiști și la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Rezultatele au arătat că nu era băută.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90