930×122 CAPRA 5

frații golești

ȘOFERUL UNUI AUDI, AMENDAT ȘI LĂSAT FĂRĂ PERMIS PE FRAȚII GOLEȘTI

În ultimele 48 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au dat peste 220 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 85.000 de lei.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 21 de permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

Printre șoferii rămași temporar fără permis la sfârșitul acestei săptămâni se numără și un piteștean de 24 de ani. Polițiștii Biroului Rutier Pitești i-au suspendat pentru 90 de zile dreptul de a conduce și l-au amendat cu 1.305 lei pentru viteză excesivă.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Aparatul radar l-a înregistrat circulând cu 135 de kilometri pe oră cu un autoturism Audi pe bulevardul Frații Golești din Pitești. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3