930 x122 grota rece

costesti

SPĂRGĂTORI DE LOCUINȚE, PRINȘI DUPĂ UN AN

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale din orașul argeșean Costeşti i-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pe V.C.I., de 24 de ani, şi M.G.A., de 22 de ani, ambii din comuna teleormăneană Siliştea Gumeşti, sub acuzația de tâlhărie.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

Cei doi sunt bănuiţi că în luna ianuarie a anului trecut ar fi pătruns prin efracție într-o locuinţă din comuna Râca, judeţul Argeş, şi prin violenţă ar fi sustras de la proprietar 200 de lei şi mai multe produse alimentare.

După un an de zile, în urma anchetei, polițiștii au stabilit că ei ar fi autorii.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Tinerii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Judecătoria a hotărât, însă, ca doar V.C.I. să fie arestat preventiv. Împotriva celuilalt suspect, M.G.A., judecătorii au luat măsura controlului judiciar. (Foto Arhivă: voceatransilvaniei.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3