EcoMoto 930×122

locuinte

SPARGERI DE LOCUINȚE ÎN ARGEȘ. CE AU FURAT HOȚII

Spargeri de locuințe în Argeș. Ce au furat hoții.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Doi argeșeni sunt acuzați de furt calificat. Cei doi, unul în vârstă de 36 de ani, iar celălalt de 39 de ani, sunt anchetați de Poliție pentru că în lunile martie și august 2016 ar fi pătruns prin efracție în două locuinţe din comuna lor de domiciliu, Hârseşti, de unde ar fi furat bunuri în valoare de circa 2.000 de lei.

Polițiștii au făcut percheziții la locuințele celor doi. Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, au găsit obiecte de uz casnic şi aparate electronice şi electrocasnice furate. Bunurile au fost ridicate de poliţişti şi înapoiate păgubiților, recuperându-se aproximativ 80% din prejudiciu. Conform sursei citate, în gospodăria unuia dintre cei doi polițiștii au găsit și o instalaţie clandestină folosită la sustragerea de curent electric.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Ambii au acum dosar penal, riscând fiecare până la 5 ani de pușcărie. Ancheta continuă cu cei doi suspecți în stare de libertate. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90