NOR CURIER 930X122

auto

SPARGERI NOCTURNE ÎN TOPOLOVENI

Poliţiştii de investigaţii criminale din Topoloveni au prins doi tineri, de 23 și, respectiv, 17 ani, bănuiţi că în noaptea de 16 spre 17 aprilie anul acesta ar fi furat de pe raza orașului un autoturism.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 15 spre 16 aprilie cei doi, împreună cu un alt tânăr, de 21 de ani, ar fi spart și un local din Topoloveni, de unde ar fi furat bunuri electronice în valoare de 500 de lei. Toate bunurile furate au fost recuperate şi înapoiate proprietarului.

Tinerii cu vârsta peste 18 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Minorul este cercetat în libertate. Acuzațiile în acest dosar sunt de furt calificat și de conducere fără permis auto pe un drum public a unei mașini. (Foto Arhivă: bzv.ro)

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3