New Profesional Consult 930 x 122

angajare

Spital din Argeș angajează! Salariul este de 7.766 lei

Spitalul de Psihiatrie „Sfânta Maria” din Vedea, cu sediul în localitatea Vedea, Str. Principală nr. 165, județul Argeș, organizează concurs/examen pentru ocuparea funcției specifice comitetului director al unității, după cum urmează:

Citiți și: Ce se întâmplă cu doctorița șpăgară din Pitești! Hotărâre de ultim moment

1 post de director financiar – contabil, post vacant, pe perioadă determinată de 3 ani.

La concurs/examen se pot înscrie candidații care îndeplinesc, cumulativ, criteriile generale și specifice.
Criteriile specifice pentru candidați sunt următoarele:

Citiți și: Un important spital din Argeș face angajări!

– sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic;

– au cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor.

Concursul/examenul pentru ocuparea funcției specifice comitetului director al unității se va organiza în data de 21.06.2022, ora 10.00 – proba scrisă, respectiv data de 24.06.2022, ora 10,00 – susținere orală a proiectului de specialitate, data de 24.06.2022, ora 13.00 – interviul de selecție, la sediul unității.

Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 10 iunie 2022, ora 12.00.

Conform grilei de salarizare actualizată în luna martie a acestui an, salariul de bază pentru un astfel de post în spitalul de Psihiatrie „Sfânta Maria” din Vedea este de 7.766 lei. Consultă grila cu salariile, AICI.

Bibliografia pentru concurs/examen și temele-cadru pentru proiectul de specialitate se afișează la sediul Spitalului de Psihiatrie „Sfânta Maria”, Vedea, și se publică pe site-ul spitalului www.spitalvedea.ro

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Relații suplimentare se pot obține la telefonul 0248/248.109 – Biroul resurse umane, persoana de contact: Dumitru Simona.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Elena spune:

    Buna ziua, sunt interesata de acest post, din pacate nu sunt in tara, de 7 ani lucrez in Anglia, dar as fi fericita sa ma pot intoarce in tara mea. Am absolvit Fac. Titu Maiorescu Finante-Banci, Asigurari si Reasigurari, Am lucrat ca si contabil sef la Primaria Babana-Arges in perioada 2004-2013.
    Cu siguranta nu voi putea participa la interviu, fiindca sunt in concediu in afara tarii, in acea perioada. Aveti vreo idee cum as putea totusi avea o sansa in obtinerea postului? Multumesc!

  • Ian spune:

    Ai pile? Sau crezi că s a anglicizat țara ta minunată?
    Concursurile sunt să arate ziarului că sunt obiectivi, posturile sunt date demult rudelor, prietenilor etc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA