EcoMoto 930×122

carburanti

STAŢIE NOUĂ DE CARBURANŢI ÎN PITEŞTI

Staţie nouă de carburanţi în Piteşti. Primăria Piteşti a pus în dezbatere publică un plan urbanistic zonal (PUZ) pentru realizarea unei staţii de depozitare şi distribuţie a gazelor naturale comprimate pentru vehicule (GNCV) şi a unei staţii GPL pentru autovehicule.

Citiți și: Surpriză la stațiile de carburanți!

Planul Urbanistic Zonal vizează un teren de 3.000 de mp situat în extravilanul municipiului Piteşti, cu acces din DN 65B, drum care leagă autostrada Pitești – București de DN 65 Pitești – Slatina – Craiova.

Investiţia ar urma să fie făcută de SC Denisson Energy SRL, firmă din Râmnicu Vâlcea.

Citiți și: Surpriză neplăcută pentru șoferi! S-a întâmplat astăzi!

Staţia de depozitare şi distribuţie a gazelor naturale comprimate va fi compusă din două pompe, iar stația GPL, dintr-o pompă, o cabină pentru un operator (dotată cu grup sanitar), parcare, semnalistică şi racord rutier la DN 65B. Vor fi amenajate și patru locuri de parcare pentru clienţi.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90