New Profesional Consult 930 x 122

autobuz

SEMNEAZĂ ȘI TU! GRATIS CU AUTOBUZUL PENTRU ELEVI ȘI STUDENȚI

În urma articolului publicat ieri de ePitești (http://epitesti.ro/stiri/semneaza-si-tu-pentru-gratuitatea-pe-autobuz-pentru-elevii-si-studentii-din-pitesti/), sute de persoane au votat online pentru ca elevii şi studenţii de la unitățile de învățământ din Pitești să poată circula gratis în oraș cu autobuzele Publitrans.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Din punctul lor de vedere este o iniţiativă lăudabilă.

,,Este imperios necesar ca elevii şi studenţii să poată circula gratuit sau cu preţ redus pe autobuzele din oraş. De ce se acordă reduceri şi gratuităţi doar pensionarilor, elevii de ce să nu beneficieze? Pensionarii au pensii, deci au un venit stabil. Elevii au doar o alocaţie de la Guvern. Vreţi să o dea pe autobuz? Poate că au părinţii şomeri, bolnavi ori sunt mai mulţi fraţi care sunt elevi în acelaşi timp. Chiar nu vă pasă?’’, scrie Luminiţa Nicolescu, unul dintre semnatarii petiției online.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

,,Succes în acest proiect! Menţionez că fetiţa mea face două navete pe zi şi este foarte costisitor din punct de vedere material.’’, adaugă Mariana Marin.

Sunt doar două dintre părerile celor care au semnat deja petiţia. Dacă şi dumneavoastră sunteţi de acord ca elevii şi studenţii de la unitățile de învățământ din Pitești să circule gratis în oraș cu autobuzele Publitrans puteţi accesa linkul următor pentru a semna: http://www.petitieonline.net/petitie/semneaza_pentru_gratuitatea_pe_autobuz_pentru_elevii_i_studentii_pite_teni-p34493152.html.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3