EcoMoto 930×122

autobuze

PETIȚIE: ELEVII ŞI STUDENŢII DIN PITEŞTI, GRATIS CU AUTOBUZUL

Consilierii locali PNL Mihail Tudor și Tiberiu Avrămescu au depus de ceva timp proiecte de hotărâre în ceea ce priveşte gratuitatea pe autobuzele Publitrans pentru elevii şi studenţii de la instituțiile de învățământ din Pitești. În sprijinul proiectelor a fost demarată o campanie online de strângere de semnături.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

,,Conducerea Primăriei tergiversează adoptarea proiectelor de hotărâre, motiv pentru care noi am lansat o campanie online şi o campanie de strângere de semnături pentru a arăta că proiectul este unul de care comunitatea are nevoie şi pe care şi-l doreşte. De asemenea, menţionez că nu este vorba de interese politice, ci strict de un interes al tinerilor ca acest proiect să intre în vigoare ţinând cont de faptul că el se aplică în foarte multe locuri din ţară.’’, spune Dragoş Predescu, secretar general CEL România.

Toţi cei care sunt de acord ca elevii şi studenţii piteşteni să circule gratis cu mijloacele de transport în comun pot accesa linkul următor pentru a semna petiţia: http://www.petitieonline.net/petitie/semneaza_pentru_gratuitatea_pe_autobuz_pentru_elevii_i_studentii_pite_teni-p34493152.html.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90