New Profesional Consult 930 x 122

decontare

Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Abonamentele pentru transportul elevilor care sunt școlarizați în altă localitate decât cea de domiciliu, pentru anul școlar 2023-2024, se pot deconta, începând cu data de 1 februarie 2024.

S-a întârziat acest demers din cauza normelor legislative, precizează Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

“În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean din data de 31.01.2024 s-a aprobat valoarea unitară medie la nivel național de 0,37 lei/km aferentă sumei forfetare lunare.

Valoarea a fost stabilită și avizată de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice.

Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Cum am primit răspunsul, am și introdus proiectul pe ordinea de zi! Tocmai pentru a urgenta lucrurile, iar elevii și transportatorii să își poată recupera banii, sperăm inclusiv retroactiv.”, a spus Nicolaescu.

Decontarea sumelor forfetare se face de către Ministerul Educației, prin Inspectoratele Școlare și școli.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3