NOR CURIER 930X122

2024

Zi mare pentru elevi! Moment decisiv

Zi mare pentru elevi! Moment decisiv

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Astăzi, la ora 09:00, începe Simularea de Bacalaureat 2024, cu proba de Limba și literatura română, pentru toți elevii de clasa a XII-a.

Proba va dura trei ore. 

Candidații pot ieși cel mai devreme la o oră și jumătate de când au început să redacteze rezolvările, potrivit procedurii.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

Lucrarea va fi scanată la catedră de profesorii asistenți de față cu aceștia, pentru a fi încărcată în platforma de corectare digitalizată.

Potrivit procedurii de simulare, accesul în săli al elevilor se va face până la ora 08:30 cel târziu, anunță edupedu.ro.

La ora 09:00 candidații vor putea începe să scrie lucrările după ce subiectele vor fi fost distribuite de profesorii asistenți din plicurile sigilate primite de la comisia de organizare din centrul de examen.

Corectare digitalizată

Procesul de corectare digitalizată prevede scanarea lucrărilor în sălile din centrele de examen, urcarea lor pe platforma de corectare digitalizată și repartizarea lor către profesori din toată țara, fără să fie din județul de origine al candidatului, în vederea notării.

Calendarul simulării

Calendarul simulării probelor scrise ale examenului național de Bacalaureat 2024:

4 martie 2024: Proba E) a) – probă scrisă – Limba şi literatura română

5 martie 2024: Proba E) c) – probă scrisă – proba obligatorie a profilului

6 martie 2024: Proba E) d) – probă scrisă – proba la alegere a profilului şi specializării

7 martie 2024: Proba E) b) – probă scrisă – Limba şi literatura maternă

15 martie 2024: Comunicarea rezultatelor

Zi mare pentru elevi! Moment decisiv

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3