New Profesional Consult 930 x 122

an școlar

SUTE DE POLIȚIȘTI, CU OCHII PE GRĂDINIȚE, ȘCOLI ȘI LICEE

Mâine, 14 septembrie, peste 270 de poliţişti vor acţiona suplimentar în zona grădiniţelor, a şcolilor şi a liceelor din Argeș pentru ca deschiderea noului an şcolar să se desfăşoare în siguranţă.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Majoritatea, mai bine de 200, sunt de la Ordine Publică, iar aproape 60, de la Rutieră.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş anunță că siguranţa în şcoli constituie o prioritate pentru instituție. Poliţiştii, în parteneriat cu unităţile de învăţământ, cu reprezentanţii organizaţiilor de părinţi şi cu autorităţile publice cu atribuţii în domeniu, vor continua să acţioneze pentru îmbunătăţirea siguranţei şcolare, informează sursa citată. De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor negative şi evitarea comportamentelor de risc victimal sau infracţional, poliţiştii vor organiza pentru elevi diferite activităţi preventiv-educative.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Potrivit Poliției Argeș, în anul de învăţământ 2014-2015, tocmai ca urmare a acestor activități, în întreaga țară numărul infracţiunilor sesizate a înregistrat o scădere cu 8% faţă de anul şcolar precedent, majoritatea (91%) dintre acestea fiind săvârşite în incinta unităţilor de învăţământ.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90