EcoMoto 930×122

Pitesti

TÂLHĂRIE ÎN ARGEȘ

Polițiștii piteșteni au prins doi bărbați acuzați de tâlhărie calificată. Cei doi ar fi furat prin violență 160 de grame de aur și 1.800 de lei. Fapta ar fi comis-o pe 30 martie 2016 în locuința unui bărbat din comuna argeșeană Bascov, de lângă Pitești, locuință în care ar fi pătruns prin efracție. Indivizii l-ar fi lovit pe proprietarul locuinței.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

La această oră ambii suspecți, dar și partea vătămată se află la audieri la Poliția Municipiului Pitești. Unul dintre suspecți are 43 de ani și este din Pitești, iar celălalt, de 45 de ani, este din orașul Costești. Ambii vor fi reținuți de Poliție pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mai precizăm că Poliția a recuperat 110 dintre cele 160 de grame de aur furate și întreaga sumă de bani.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

UPDATE: Judecătoria Piteşti a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile. Ambii bărbaţi au fost încarceraţi în arestul din Pitești al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90