930X122 MAIA

investigații criminale

TÂLHĂRII ÎN SERIE ÎN PITEȘTI ÎN PLINĂ STRADĂ

Tâlhării în serie în Pitești în plină stradă. Doi bărbați au fost retinuţi pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru tâlhărie.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Cei doi sunt bănuiți că, în perioada 8-10 octombrie 2018, ar fi tâlhărit în plină stradă în Pitești un număr de șase persoane, pe care, cu forța, le-ar fi deposedat sau ar fi încercat să le deposedeze de poșete sau bagaje de mână. Indivizii atacau după lăsarea întunericului.

Prejudiciul se ridică la circa 2.000 de lei și a fost recuperat parțial.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Reținuți pentru 24 de ore, cei doi (unul în vârstă de 20 de ani, din orașul Ștefănești, iar celălalt, de 25 de ani, din comuna Rătești) vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare împotriva lor a unei măsuri preventive.

Ancheta este făcută de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti. Cercetările continuă „în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale”, ne informează Biroul de Presă al Poliției Argeș. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90