930 x122 grota rece

Arges

Tânăr dispărut în apele râului Argeș!

Șase scafandri caută trupul unui tânăr dispărut în râul Argeș.

Citiți și: A nins în Argeș!

Șase scafandri de la ISU Giurgiu şi ISU Bucureşti-Ilfov continuă căutările tânărului în vârstă de 24 de ani a alunecat duminică într-o zonă cu denivelări din râul Argeş şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă, anunță Agerpres.ro.

„În această dimineaţă au fost reluate căutările tânărului dispărut în apa râului Argeş. La faţa locului intervin doi scafandri de la ISU Giurgiu şi patru de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Ea a adăugat că acţiunea de căutare este îngreunată de curenţii puternici şi a fost oprită pe timpul nopţii.

Duminică după-amiaza, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în apropierea podului construit peste râul Argeş, la kilometrul 36 al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, după ce un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, a intrat în apa râului, a alunecat într-o zonă cu denivelări şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă.

Foto: arhivă

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90