EcoMoto 930×122

alcool

TÂNĂR „MOTOCICLIST”, REȚINUT. INFRACȚIUNI MULTIPLE

Tânăr „motociclist”, reținut. Infracțiuni multiple. Biroul de Presă al Poliției Argeș ne informează:

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, din comuna Făgeţelu, judeţul Olt, care a produs un accident rutier pe DN 65B, fără a deţine permis de conducere, aflându-se sub influenţa alcoolului şi părăsind locul producerii evenimentului rutier fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În noaptea de 29 spre 30 august 2018, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş l-au identificat pe U.C.I., de 20 de ani, din comuna Făgeţelu, judeţul Olt, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducere fără drept, conducere sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Din cercetări a rezultat că în seara zilei de 29 august 2018, tânărul ar fi condus o motocicletă pe DN 65B, pe raza comunei Vedea, unde ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un alt autovehicul. În urma evenimentului, a rezultat vătămarea uşoară a acestuia, care a părăsit locul evenimentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Tânărul a fost identificat de poliţişti după circa 90 de minute de la momentul producerii evenimentului rutier, în urma verificărilor reieşind că nu posedă permis de conducere şi că se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Celui în cauză i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma administrării probatoriului, a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore faţă de U.C.I., urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90