Donaris 930 x 122

calea câmpulung

TÂNĂR ȘOFER, PERICOL PUBLIC ÎN PITEȘTI

Tânăr șofer, pericol public în Pitești. Viteza mare și șofatul sub influența băuturilor alcoolice sunt realități periculoase nu de puține ori întâlnite pe străzile Piteștiului. În special noaptea și mai ales în weekend.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Cel mai recent caz de șofer băut pe străzile municipiului, băut și prins de polițiști, a fost instrumentat astăzi, dis-de-dimineață.

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, un piteștean în vârstă de 20 de ani a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri pe strada Calea Câmpulung, în jurul orei 4:35.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Conform sursei citate, polițiștii au constatat că individul, aflat la volanul unui autoturism, era băut, un pericol pentru ceilalți participanți la trafic. Alcoolemia: 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a ales cu dosar penal. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3