NOR CURIER 930X122

apicol

TÂRG APICOL ÎN CENTRUL MIOVENIULUI

În acest weekend pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din centrul orașului se desfășoară prima ediţie a Târgului Apicol Mioveni, un eveniment  dedicat consumatorilor de miere de albine și apicultorilor.

Citiți și: Petrecere ca-n zilele bune la Mioveni!

Cei aproximativ 35 de expozanți din mai multe zone ale țării, apicultori și firme specializate, își etalează produsele într-o gamă extrem de diversificată.

Trecătorii pot cumpăra produse bio, miere, polen și propolis, iar cei interesaţi să se apuce de apicultură pot discuta cu producătorii de utilaje apicole care îşi expun stupii, fagurii şi alte obiecte de strictă necesitate în domeniu.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Evenimentul este organizat de Consiliul Local, Primărie și Centrul Cultural Mioveni, în colaborare cu Camera Agricolă Argeş şi magazinul apicol „Universul Albinelor”.

Târgul își va închide porțile diseară, la ora 20.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90